h o m e b a n d l e d e n r e p e r t o i r e a u d i o / v i d e o c o n t a c t f a q g a s t e n b o e k
   Als je eens echt iets anders en speciaals wilt op je personeelsfeest, contracteer dan het ‘Join the Band-Event’. 
   Een avond waar nog lang over na zal worden gesproken!!

   ‘Join the Band’ is speciaal opgezet voor bedrijfsfeesten. 
Ingegeven door de populariteit van programma's als The Voice of Holland en The X-factor biedt dit event de mogelijkheid om je een avond ‘een ster’ te voelen. Een avond ‘Join the Band’ wordt gekenmerkt door een avond met elkaar genieten van muziek; gewoon lekker luisteren en dansen op de muziek van de zeer professionele band Cartoon. Maar… de avond blijkt ‘interactief’: De in de zaal lopende entertainer deelt ‘jukeboxes’ uit, waarop mensen ‘hun’ nummer kunnen aangeven, dat de band voor hen gaat spelen. Op de jukebox wordt niet alleen het nummer aangekruist, maar ook de naam van de aanvrager en eventueel de reden waarom ze dit nummer willen horen (zit er een speciaal verhaal achter??). Daarnaast - en dat is de kern van de avond - bestaat er de mogelijkheid een lied (mee) te zingen uit het uitgebreide repertoire van Cartoon. Eventueel meespelen mag ook!
Onze ‘entertainer’ trekt solisten en/of groepjes over de streep.
De band blijft er natuurlijk voor zorgen dat de deelnemers goed ondersteund worden.
De teksten worden bijgeleverd en staan voor de deelnemers klaar. Het gaat natuurlijk niet om een geweldige performance. Het gaat om de lol!
Evengoed zal er aan het einde van de avond een vakkundige jury (de band) een winnaar uitgeroepen worden als ‘De ster van het Bedrijf’, die een oorkonde uitgereikt zal krijgen. Altijd al eens ‘Een beetje verliefd’ willen zingen? Of met je vrouwelijke collega “Paradise by the Dashboardlight’ performen? Of met je afdeling de ‘Grease-medley’?? Join The Band!