h o m e b a n d l e d e n r e p e r t o i r e a u d i o / v i d e o c o n t a c t f a q g a s t e n b o e k

 

 Cartoon Music bestaat uit Ko (zang, gitaar, toetsen),  
Doenja (zang, piano), Rene (zang, drums) en Martin (zang, 
gitaar, bas).
Een super veelzijdige en flexibele band! Met deze formatie kun je alle kanten op. Kwaliteit gegarandeerd! 100% partyproof! De sterke vocale en instrumentale kwaliteiten van alle bandleden in combinatie met het ongelofelijke uitgebreide repertoire maken Cartoon Music tot één van de meest veelzijdige bands van Nederland. De leden van Cartoon Music zijn super-allround, vol enthousiasme en goed opgeleid. Het geluid en de lichtshow worden perfect verzorgd. Cartoon is ook zeer geschikt voor feestjes van een wat ouder publiek.
Veel bands kunnen wel erg nadrukkelijk aanwezig zijn, zowel in hun presentatie als wat betreft het volume.
Bij feesten bestaat bij de opdrachtgever vaak de angst dat men niet meer met elkaar kan praten.
Cartoon is een band die zich goed kan schikken in een achtergrondrol, en een avond kan verzorgen met mooie en stijlvolle muziek.
En natuurlijk kan het dan een goed dansfeest worden, wanneer de avond er (later?) om vraagt! Cartoon Music heeft in de afgelopen 20 jaar zo'n 2000 optredens verzorgd, op veel verschillende locaties door heel Nederland. Extra opties : - Uitbreiding met saxofonist en/of percussionist - Flyers met speciale verzoekjes voor extra interactie met het publiek